Om oss

Ett kompetent och erfaret serviceföretag

Vi gör vardagen enklare för privatpersoner och företag i Skaraborg. Våra erfarna, servicemedvetna och engagerade medarbetare utför små och stora tjänster efter dina behov. Här kan du läsa om de tjänster vi kan hjälpa till med. 

Vi är ett städföretag som präglas av kvalitet i varje led. Vi arbetar hårt för att hålla det rent och snyggt i hem och på kontor i hela Jönköpings län med omnejd. Vi har arbetat i städbranschen i många år och har gedigen erfarenhet av alla städutmaningar, såväl som servicekänsla ut i fingerspetsarna.

Service, kvalitet och tillmötesgående mot såväl stora som små kunder är grunden i vår verksamhet.

Utöver kontorsstädning erbjuder vi ett heltäckande utbud av städrelaterade tjänster - hemstädning, trapphus, fönsterputs och städning inför visning och flytt. Dessutom kan vi hjälpa er med homestyling inför visning eller fotografering, ett moment som faktiskt kan vara avgörande för hur attraktiv en bostad uppfattas vid försäljning. Kontakta oss gärna för rådgivning och prisuppskattning!

 

Miljön - alltid i fokus

Miljötänk är i fokus i vårt arbete. Vi tar ansvar för den påverkan vi har på miljön, både när det handlar om tjänster och de material vi använder. Vi har som mål att ha högsta tänkbara kvalitet på allt material och teknisk utrustning. Vi vidareutbildar våra medarbetare kontinuerligt.

Kontroll av utfört arbete genomförs av utbildade arbetsledare för att säkerställa att kvaliteten på våra tjänster är så hög som möjligt.

kontorsstädning Jönköping om oss

 

Trygghet och resultat

Städning och renhållning av andra människors utrymmen kräver handlag och effektivitet i kombination med respekt för personlig integritet. Vårt mål är att lämna varje arbetsplats och yta i perfekt skick utan att göra alltför stort intrång i fråga individens egen uppfattning om ordning och organisation. Alla är olika, men en ren och städad arbetsmiljö är undantagslöst positivt för effektivitet och trivsel. Om du anlitar oss kan du vara säker på att alla dina önskemål kring renhållning respekteras och uppfylls. Ta en titt på våra checklistor och berätta hur du vill ha det, eller be om förslag från oss!

Kontorsstädning som ger en bra arbetsmiljö