Kontorsstädning

Alla tjänar på ett rent kontor

En ren och fräsch arbetsmiljö är något som alla på arbetsplatsen kommer att tjäna på. Det handlar om att anställda kan koncentrera sig på sina arbetsuppgifter och att slippa slösa energi på att det ser smutsigt eller dammigt ut. Dessutom minskar risken för spänningshuvudvärk, allergier, astma och annat som kan visa sig när det är dammigt på kontoret.

Det finns många sätt att hålla kontoret rent och fräscht. Självklart går det att städa sitt egna kontor men vi rekommenderar för kontorsfridens skull att du anlitar oss för att ta hand om städningen. Risken för konflikter på jobbet är stor om städningen blir en intern fråga.

kontorsstädning Jönköping

Med oss får du tillgång till städkompetens

Dessutom får du tillgång till stor kompetens och erfarenhet om du anlitar oss. Vi är städproffs som vet hur man städar på rätt sätt. Om man inte har kunskapen så finns risken att något går fel och att man missar svåråtkomliga områden.

Golv är ett exempel på städområde där det är lätt att gå fel. Det kan bli repor och märken och det är lätt att använda för mycket fukt på ett trägolv och drabbas av skador. Många underskattar också mängden smuts som kan samlas på skrivbord och bland ihoprörda ”sladdbon”. Detta är dessutom en brandrisk som bör undvikas.

Diskret kontorsstädning utan störningsmoment

När städningen utförs är självklart också väldigt grundläggande. Vi rekommenderar att den genomförs utanför kontorstid så att den stör verksamheten. Om vi ändå städar under arbetstid så ser vi alltid till att vara så diskreta som möjligt.

Kontorsstädning som ger en bra arbetsmiljö